07/05/22: Dag 8 – New York-Brussel

Vandaag de laatste dag alweer. We hebben geen haast, en gaan op ons gemak ontbijten. De regen valt ondertussen met bakken de lucht uit. We wilden eigenlijk lekker nog wat gaan shoppen, maar met dit weer heeft het niet veel zin. Na het ontbijt gaan we eerst alles inpakken. Dat is gelukkig geen probleem. Een beetje passen en meten en alles kan weer mee terug richting Dongen.

Wanneer het iets minder lijkt te regenen, wagen we het er toch op. We gaan eerst nog eens bij Macy’s binnen. Hierna nog naar de Hollister store, want Corné wil even kijken voor wat extra shirtjes. Hij heeft er nog 2 weten te scoren. Dan gaan we toch maar meteen terug naar ons hotel, want het blijft volop regenen. We wachten nog wat in de lobby, en rond 1 uur gaan we alvast richting het vliegveld. We kunnen toch niets meer doen in de stad. Zo snel mogelijk Penn Station in en dan met de NJ Transit naar Newark International Airport. Dat gaat vrij vlot. Op het vliegveld geven we meteen de koffer af en kunnen we door de douane. Ook dit gaat vrij snel. We hoeven verder geen papieren te laten zien.

Nu wachten we tot we aan boord kunnen, tijd genoeg. We eten voor de laatste keer een hamburger met frietjes, en lopen nog wat rond. Ons vliegtuig heeft, uiteraard, een beetje vertraging. Uiteindelijk gaan we niet om 18.35 uur de lucht in, maar rond 19.45 uur. Onderweg nog wel wat turbulentie gehad, maar verder een prima vlucht. We landen in Brussel om 8.05 uur en om 10.15 uur zijn we weer in Dongen. Het is vandaag moederdag en de jongens hebben het gebak en de koffie klaarstaan. Prima ontvangst na een gave week in New York City!